09.10.2013

ZAKLjUČAK SA SASTANKA GENERALNOG DIREKTORA PREDUZEĆA I PREDSTAVNIKA REPREZENTATIVNIH SINDIKATA, PO PITANjU RASPODELE PREOSTALOG DELA NERASPOREĐENE DOBITI

Na sastanku predstavnika reprezentativnih sindikata i generalnog direktora Preduzeća, kojem je prisustvovao i predsednik Upravnog odbora, g-din Meho Omerović, održanom dana 07.10.2013. godine, zajednički je konstatovano da zahteve predstavnika reprezentativnih sindikata, po pitanju raspodele dela neraspoređene dobiti, u potpunosti podržava generalni direktor Preduzeća.

U tom smislu, generalni direktor Preduzeća je istakao da će bez odlaganja biti preduzete neophodne mere, kako bi se na dnevni red prve naredne sednice Upravnog odbora Preduzeća uvrstio i Predlog odluke o raspodeli dela nereaspoređene dobiti za 2012. godinu. Prva naredna sednica Upravnog odbora Preduzeća očekuje se već u toku ovog meseca.

U cilju obezbeđivanja preduslova za donošenje i realizaciju Odluke o raspodeli dela neraspoređene dobiti, predsednik Upravnog odbora i generalni direktor Preduzeća, preduzeće i neophodne mere, kako bi se u što kraćem roku zakazao i održao zajednički sastanak, predstavnika reprezentativnih sindikata Preduzeća sa predstavnicima Vlade Republike Srbije.