27.12.2021

Usvojen Plan poslovanja za 2022. godinu

Na sastanku menadžmenta i predstavnika četiri sindikata koji je održan u četvrtak 23.decembra, saopšteno nam je da je Planom poslovanja predviđeno povećanje mase za zarade, a kako će ona biti raspoređena i koliko procenata će dobiti zaposleni saznaćemo sledeće nedelje.Ono što je poznato, da povećanje neće biti linearno, već će najveće povećanje dobiti zaposleni u tehnologiji. Povećanje je predviđeno od januarske zarade.

Direktor je istakao da je dobit tri puta veća nego prethodne godine. Takođe, dobili smo i nformaciju da neće biti isplate zarade iz dobiti, već da će ta sredstva biti preusmerena na povećanje zarada. Zaposlenima u tehnologiji biće omogućeno da dodatno zarade (prodavajući proizvode osiguranja, Telekoma…).

Politika Preduzeća i dalje će se zasnivati na smanjivanju administracije. Isporuka kombi vozila je krenula s tim da će nova vozila prvo biti isporučena Beogradu, dok će se ispravna vozila iz Beograda rasporediti po unutrašnjosti.
Sindikat „Nezavisnost“ je na sastanku postavio pitanje direktoru u vezi Milšpeda i poruke koja je poslata velikom broju zaposlenih o tome da je ova kompanija preuzela prevoz naših pošiljaka. Dobili smo odgovor da je Preduzeće iznajmilo kamione ove kompanije dok ne stignu naša vozila imajući u vidu povećanje obima posla.
Što se tiče uniformi uskoro će biti isporučene, a dostavna vozila, mopedi i bicikli se očekuju početkom naredne godine.

SINDIKAT „NEZAVISNOST“ POŠTE SRBIJE