24.07.2022

Apel za pomoć




Drage kolege,
nažalost, evo nas sve pred, još jednim izazovom, onim najvažnijim, onim životnim! Do sad smo pokazali da, koliko god da nam je teško, kad nas život stavi u ovakvu situaciju, pokažemo ono najskuplje što posedujemo!


Miško Đurić. To je ime za koje se ovog puta borimo! Za one koji ga ne poznaju, Miško je kolega iz RJ Kragujevac, tata troje dece, dve devojčice i dečaka, starosti od 2 do 6 godina. Njima ceo svet, a na nama je da se potrudimo da ostane središte tog! Da zaboravimo, bar na trenutak, neplaćen račun za struju, ratu pozajmice svakog, onog nama teškog 15. u mesecu, ugalj i drva koje bi trebalo još juče da smo spremili za zimu , da na trenutak odvojimo, koliko god možemo , kako bi Mišku dali šansu da obezbedi sebi najskuplje, ŽIVOT. Što smo manje mi imali, više smo pokazivali onu veličinu kojom se svako može ponositi, onu ljudsku .


Apelujemo ovom prilikom da pomognete, koliko god je u vašim mogućnostima, uplatama na Miškov račun 200-123426878-10, da on ne razmišlja bar o tome sada. Sačuvajmo još jedan , SAMO život, i postarajmo se da ostanu i dalje tri dečija osmeha!
KAO I UVEK DO SADA, ZAJEDNO MOŽEMO SVE!!!