27.12.2021

Sastanak sa direktorom RJ Beograd Centar

Na inicijativu sindikata „Nezavisnost“ Pošte Srbije, u četvrtak 23. decembra rukovodstvo sindikata „Nezavisnost“ koga su predstavljali predsednica Snežana Marković, potpredsednik Aleksandar Titović i glavni poverenik Sindikata „Nezavisnost“ Beograd Centra Mira Marojević, posetili su RJ Beograd Centar i razgovarali sa direktorom Darkom Ognjenovićem.

Tema sastanka bili su problemi sa kojima se susreću članovi sindikata „Nezavisnost“ u toj RJ, najvećoj u našem sistemu sa preko 1600 zaposlenih. Mada je na funkciji kraće vreme, direktor se potrudio da se dobro upozna sa funkcionisanjem cele radne jedinice, tako da je i proveo jedan dan radeći kao kurir Post ekspresa. Iznenadilo nas je koliko je dobro upoznat sa problemima u svojoj Radnoj jedinici.

Sastanak se održao u vreme kada direktor prima zaposlene na razgovor u šta smo se i sami uverili jer je više zaposlenih čekalo na prijem. Moramo priznati da ovo nije uobičajna praksa u našem Preduzeću, što govori da direktor hoće da sasluša zaposlene o njihovim problemima.
Tokom razgovora dogovorili smo se da obavezno obavestimo direktora o svim problemima zaposlenih koji se nama obraćaju za pomoć i da zajednički rešavamo probleme.

SINDIKAT „NEZAVISNOST“ POŠTE SRBIJE