31.08.2021

OBAVEŠTENJE

Preuzeto sa sajta b92.net.

Pošta Srbije uvodi nove uniforme za zaposlene.

One su namenjene poštarima, dostavljačima, šalterskim radnicima, kao i zaposlenima u logistici i održavanju – vozačima, tehničarima u preradi pošiljaka i majstorima.

"U probnom periodu počev od danas, odabrani zaposleni iz svih ciljnih grupa imaće priliku da ih testiraju tokom obavljanja redovnih zadataka", poručili su iz preduzeća.

Kako su dodali u saopštenju, očekivanja koja nove uniforme treba da ispune su bolja zaštita, udobnost, izdržljivost, za one koji poslove obavljaju na terenu, na otvorenom prostoru, niskim ili visokim temperaturama, ali i bolji kvalitet, lagodnost i korporativni izgled za sve koji su u svakodnevnom kontaktu sa korisnicima. Nove uniforme razlikuju se i vizuelno od dosadašnjih, a od sada će biti zastupljene crvena, teget i bela boja.

Nakon testnog perioda, planirano je donošenje novog Pravilnika o odevanju, koji predviđa da Pošta obezbeđuje kompletnu zimsku i letnju uniformu za sve zaposlene na navedenim poslovima.

"Uz modernizaciju tehnoloških procesa i uvođenje novih usluga, Pošta Srbije može da se pohvali da je javno preduzeće koje pažljivo gradi i stalno unapređuje korporativni ugled i imidž preduzeća, a prvenstveno bolje uslove za rad svojih zaposlenih. Vizuelni identitet nam je jako važan, kao i zadovoljstvo naših ljudi. Uniforma koju svakodnevno nose naše kolege treba da prati njihove potrebe i doprinese profesionalnom izgledu, i boljoj usluzi koju pružaju", rekao je Zoran Đorđević, v. d. direktora Pošte Srbije.

Osavremenjavanjem pristupa razvoju poštanske mreže čiji su najvažniji deo naši zaposleni, Poština poslovno-infrastrukturna mreža znatno će ojačati već do kraja ove godine, poručio je on.

"Kao što smo već najavili, nabavićemo nove bicikle, mopede i nova vozila, a uvodimo i nove tipove tehnologija, sve u cilju podizanja dostupnosti i kvaliteta poštanskog servisa", istakao je Đorđević.